You've gotta.....

You've gotta dance like there's nobody watching/ Love like you'll never be hurt/ Sing like there's nobody listening/ And live like it's heaven on earth.
William W. Purkey

miercuri, noiembrie 5

Tibetul il saluta pe Barack Obama

Dalai Lama prin Ministrul de Externe al Guvernului Tibetan in exil, Kelsang Yangkyi Takla, l-a felicitat pe Barack Obama pentru cistigarea alegerilor istorice din SUA. Sunt curioasa sa vad pina unde va ajunge suportul oferit de America acestei probleme. Si ce va face pentru ne-escaladarea conflictelor, ca despre solutionare, nici nu poate fi vorba. Si, da, Barack Obama a sustinut de citeva ori - e adevarat, era angrenat in cursa pentru alegeri... luarile de pozitie ale lui Dalai Lama. Si unul din citatele mele favorite, care il angajeaza pe Obama: "If Tibetans are to live in harmony with the rest of China's people, their religion and culture must be respected and protected. Tibet should enjoy genuine and meaningful autonomy."

6 sunete vindecatoare

In qi gong [ci cung], o stiinta orientala care se ocupa de corpul nostru si de nemurire, exista un exercitiu interesant- sase sunete vindecatoare. Adica, pe expiratie spui sunetul respectiv si asta ajuta organul caruia i se adreseaza; sa devina mai sanatos si mai voios. Si daca organelor noastre le corespunde cite un sunet care ajuta daca este bine si decent exprimat, si daca noi tot vorbim aiurea toata ziua, fara atentie la sunet si la ce zicem, nu stiu ce ma face sa cred, folosind deductia, ca ne imbolnavim singuri...De la vorba-vorbind, ni se trage. Adica, vorba romanului: vorbesti mult si prost. Asa ca am plecat.

Fata pe care se aseaza fluturii


Prietena mea Maria este ca o lectie budista: fiinteaza greu cu ea insasi si exista etern! Si cum sa nu fie asa cind toata copilaria ei fluturii i se asezau pe virful nasului ca sa se imprieteneasca cu ea? Si niste ochi mari si albastri se uitau mereu crucis la nasucul din fata lor, unde un fluture colorat si curios se hlizea cu niste ochi la fel de mari si curiosi la ea!!!
Astfel, Maria a ramas pentru mine fata pe care se aseaza fluturii. Cindva, chestia asta trebuie scrisa civilizat!

Ce este publicitatea: am primit raspunsul!

Discutie intre doi publicitari despre un oarecare layout, la un oarecare poster, la un oarecare produs/brand: "Nu esti convingatoare, doar mintzi; si da, asta e o posibila definitie de "publicitar"; la naiba, o sa bolborosim in cazanul cu smoala toti (!)

Ei, si daca stim asta, ce ne face sa ne trezim in fiecare dimineata si sa ne circotim la ultimul slogan aparut, visind ca noi scoteam ceva mai bun?? Probabil ca e ok cu smoala asta, pare a fi o ciocolata calda, cu o constitutie cremoasa...si suporta si 3D-ul. Si pe noi toti, desigur!

2h din viata


ca sa te joci cu gadgeturile pentru blog si sa configurezi. Hmm!! Si tot nu arata bine, parca ii trebuie un photoshop. Niste poze si ticneli!

Oricum, cine zice ca imaginea nu conteaza...sa mai faca ceva cursuri. Iar asta este una din cele mai dragi imagini mie.... un sat de caramidari undeva in India. Viata si relaxarea sunt sinonime in tara asta. Si nimeni nu se grabeste, pentru ca nu au unde iar maine sigur va fi o noua zi. Deci, de ce ma pling eu de 2 ore pierdute cu cosmetizari de blog? Yac!