You've gotta.....

You've gotta dance like there's nobody watching/ Love like you'll never be hurt/ Sing like there's nobody listening/ And live like it's heaven on earth.
William W. Purkey

sâmbătă, noiembrie 8

Nu mai scrieti cu CAPS pe mes!!!!!

Sau Capitis Maxima

Am aflat ceva inspaimintator dintr-un documentar, cu atit mai grav cu cit dateaza de la romani- fara i din a! Adica, este dreptul roman. Incredibil, dar iata care sunt cele trei principii ale identitatii umane in actualul sistem centralizat american:
  1. Capitis Minima = minimal loss of rights (John Doe)
  2. Capitis Media = partial loss of rights (John DOE)
  3. Capitis Maxima = full loss of rights (JOHN DOE)
Aici gasiti ceva mai multe detalii despre ce inseamna tarasenia asta... Pe scurt insa, la nastere, parintii iti dau un nume, pe care sistemul sau statul il inregistreza cu mai multe sau mai putine libertati. Daca te inscrii la categoria 3, ei bine, esti sclav complet aservit statului, fara individualitate.
Apoi,

All birth certificates are written on EXCHEQUECHER bank note paper owned by the CROWN. Even Americans. The corporation of the United States is registered at the Inner City of London England a Roman Enclave of the Vatican. Canada & Australia are registered on the United States Security & Exchange (SEC)

In UE cum o fi?? ...Si, in plus, nu mai urlati unul dupa altul pe mesenger cu CAPS, ca nu-i de bine! Luati libertatile omului...
Strange....

Nu s-a schimbat nimic de la plato...aaa, ba da...se plimba satelitii artificiali pe orbita...

Ne dam de ceasul mortii ca ne tot conduc masonii, iresponsabilii, nebunii etc. Tot comentam pe la colturi si in cercuri restrinse - unde suntem mai agresivi decit cei de pe la TV - si emitem judecati de valoare despre societati secrete, sisteme financiare, ezoterice sau filosofice... Dar, sa nu uitam:

One of the penalties for refusing to participate in politics is that you end up being governed by your inferiors.


Ce ai facut in ultimul timp pentru tine si evolutia ta spirituala, pentru intelegere si acomodare cu aceasta lume, astfel incit sa nu mai fie sistemul vinovat ca tu nu intelegi?

Just a question...
PS: fotografia de sus... organigrama mondiala Bilderberg. Obsedatii de conspiratii o cunosc bine, esuatii in propriul haos mental inca o contesta....