You've gotta.....

You've gotta dance like there's nobody watching/ Love like you'll never be hurt/ Sing like there's nobody listening/ And live like it's heaven on earth.
William W. Purkey

vineri, decembrie 5

Argint coloidal - controversele secolului/2

Argintul coloidal - întrebari si raspunsuri
Dr. Robert Becker


material preluat de aici
Ce este acesta? Argintul coloidal este o substanta pura complet naturala constând din conglomerate submicroscopice de argint, aflate în suspensie în apa pura ionizata datorita sarcinii electrice foarte mici asociata fiecarei particule.Ce face acesta? Argintul coloidal este un antibiotic puternic si natural. Este forma cea mai folositoare si cel mai eficient distrugator al bolilor, germenilor, virusilor si fungilor cunoscut pâna acum. S-a descoperit ca este atât un remediu, cât si o metoda de prevenire a racelii, gripei, tuturor infectiilor si fermentatiilor datorate bacteriilor, fungilor sau virusilor, în special stafilococilor si streptococilor, care sunt adesea prezenti în starile de boala. S-a raportat faptul ca reduce rapid inflamatia si induce o vindecare mai rapida. Corpul are nevoie de argint coloidal pentru a lupta contra bolilor microbiene (datorate microbilor) si pentru a fi ajutat în procesul de vindecare. Luat zilnic, argintul coloidal asigura un al doilea sistem imunitar aducând mai multa energie, vitalitate, vigoare, relaxare, o vindecare mai rapida si mai putine toxine în corp. Un antibiotic artificial distruge, în medie, 6 tipuri de microbi, pe când se cunoaste faptul ca argintul coloidal distruge peste 650 de boli fara nici un efect secundar nociv si fara a fi toxic.

Argint în corp? Noi obtinem argintul, ca de altfel toate mineralele, prin hrana pe care o consumam. Acesta provine direct din solul natural. Solul este bogat în organisme vii. Aceste organisme descompun solul, astfel ca plantele primesc minerale într-o forma asimilabila lor. Prin urmare, noi obtinem argint în mod natural din mineralele prezente în plantele cultivate prin metode naturale. Daca noi consumam plante care au fost cultivate cu ajutorul fertilizatorilor chimici, ca majoritatea plantelor cultivate în zilele noastre, fara organisme în sol care sa ajute planta în furnizarea hranei, noi nu obtinem cantitatea de vitamine si minerale care exista în mod normal în plantele cultivate prin metode naturale, generându-se astfel diferite deficiente. Pe masura ce tesuturile corpului îmbatrânesc sau daca noi nu suntem capabili sa asimilam argintul din anumite motive, apare o deficienta de argint si un sistem imunitar slabit, care pot duce la aparitia cancerului si a altor boli. Unii oameni de stiinta suspecteaza deficienta de argint ca fiind unul din cauzele principale ale cancerului si a cresterii accelerate a ratei de cancer în zilele noastre. Dr. Robert Becker a observat o strânsa corelatie între nivelele scazute ale argintului si boala. Oamenii care au prezentat nivele scazute de argint au fost adesea bolnavi, au avut de nenumarate ori raceala, gripa, febra si alte boli. El a afirmat ca o deficienta în argint constituie cauza functionarii improprii a sistemului imunitar. A descoperit faptul ca argintul actioneaza asupra unei game largi de bacterii, fara nici un efect secundar sau deteriorare a celulelor corpului si ca poate stimula foarte mult cresterea tesuturilor vatamate.

De ce argintul? Argintul a adus beneficii pentru sanatatea omenirii timp de mii de ani. În Grecia si Roma antica, oamenii foloseau recipiente de argint pentru a pastra lichidele proaspete. Colonistii americani care strabateau Vestul puneau adesea un dolar de argint în lapte pentru a-i întârzia fermentarea (alterarea). La începutul secolului, doctorii prescriau nitrat de argint pentru ulcerele de stomac, iar o practica comuna era sa puna câteva picaturi de solutie de argint în ochii nou nascutilor pentru a distruge bacteriile care provoaca orbirea. Un compus al argintului cunoscut sub numele de sulfadiazina de argint a fost folosit în 70% din maternitatile din SUA. El mai ajuta si la stoparea virusului herpesului. Observatie: nu argintul este nociv în plombele dentare, ci mercurul, care este o otrava mortala.Care este istoria argintului coloidal? Argintul coloidal continua sa fie indicat permanent în rapoartele medicale. A fost folosit pe scara larga în urma cu 60-70 când, printre alte motive, costul acestuia a devenit deosebit de ridicat - o uncie costa cca. 100$ din 1930. Argintul coloidal este o îmbunatatire a unui produs mai vechi, mai brut, care a fost folosit în prima decada a anilor 1900. Acum el este produs la o calitate mult îmbunatatita si la un pret mult mai accesibil.Care sunt caracteristicile cheie ale acestuia? Argintul coloidal nu este toxic, si nu s-au semnalat pâna în prezent efecte secundare. Nu s-a semnalat intoleranta la acesta, si nici o cantitate care sa duca la supradozaj. Argintul coloidal nu este nociv pentru ficat, rinichi, alte organe sau zone ale corpului. Nu prezinta nici un pericol pentru femeile însarcinate si cele care alapteaza, ci chiar ajuta la dezvoltarea si la starea de sanatate a fatului si, de asemenea, usureaza nasterea si recuperarea dupa nastere. Argintul coloidal este inodor, fara gust, nu este iritabil, nu vatameaza ochii, nu contine radicali liberi, nu dauneaza enzimelor umane si nu prezinta reactii la medicamentatie. El îmbunatateste digestia, regenereaza rapid celulele si tesuturile vatamate, ajuta la prevenirea racelii, gripei si a tuturor bolilor datorate microbilor.A fost testat medical? Da! Argintul coloidal a fost testat cu succes în laboratoarele medicale UCLA, în care a distrus orice virus pe care a fost testat.

Ce parere are Administratia Statelor Unite a alimentatiei si medicamentelor? În acord cu aceasta, argintul coloidal poate continua sa fie produs si folosit asa cum s-a intentionat initial. Argintul coloidal depaseste standardele Administratiei Statelor Unite a alimentatiei si medicamentelor (scrisoarea din 13 sep 1991 scrisa de ofiterul Sigurantei Consumatorului, Harold Davies, Administratia Statelor Unite a alimentatiei si medicamentelor). Administratia Statelor Unite a alimentatiei si medicamentelor nu a impus nici o jurisdictie asupra vreunui element mineral pur. Si ce se poate spune despre argintul coloidal în SIDA? Deoarece în SIDA în stare activa, sistemul imunitar reprimat al corpului este expus atacului oricarui tip de boli (a tot felul de boli), argintul coloidal este un medicament netoxic perfect pentru a fi folosit datorita efectului sau antibiotic pe scara larga. Un cercetator al Universitatii Brigham Young a trimis argintul coloidal la doua laboratoare diferite, printre care si centrul medical UCLA, care au raspuns "Acesta a distrus nu numai virusul HIV, ci orice virus pe care a fost testat în laborator". În acord cu regulile Administratiei Statelor Unite a alimentatiei si medicamentelor, argintul coloidal nu poate fi folosit în tratarea contra virusului HIV, însa poate fi folosit ca antibiotic împotriva tuturor bolilor contractate în faza activa a SIDEI.P.S. În America exista actualmente multe societati care vând argint coloidal, precum si aparate de obtinere a acestuia.

Argint coloidal - controversele secolului/1

Argintul coloidal este una din cotroversele secolului. Unii sustin ca este elixir, altii il contesta, unii au capatat o piele albastra, doctoii susutin ca e o otrava si asa mai departe. Biserica iti da apa sfintita la rind cu alti crestini in recipiente de argint, bolnavi de cancer si HIV/SIDA o folosesc si asa mai departe.
O colectie de materiale pe care este bine sa le citesti pentru cultura generala si care poate ajuta.


APA CU ARGINT COLOIDAL
http://www.udovicici.com/
V-aţi intrebat vreodată cum se face că, la liturghiile din sfintele noastre biserici la sfânta împărteşanie, când toată lumea bea cu aceeaşi linguriţă, nimeni nu se îmbolnăveşte? Sau cum se poate ca familiile aristrocrate din Europa nu au suferit în urma epidemiilor de holeră şi ciumă? Sau de ce la palatele regilor se mânca cu tacâmurile de argint, chiar dacă rangului lor ar fi mai potrivite cele din aur?
Răspunsul este foarte simplu – ARGINTUL!
Un secret foarte bine păzit pentru menţinerea sănătăţii si păstrarea longevităţii.Pe baza proprietăţilor fiziologice ale argintului coloidal, consumat în scop preventiv vă protejeaza împotriva a 650 organisme patogene(germeni) viruşi si fungi, reacţionând ca un sistem imunitar complementar.
Este cel mai bun remediu complementar pentru afecţiunile tale cronice:
HTA (hiper tensiune arterială)
Hepatita cronică (inclusiv hapatitele virale B si C)
Sinusita, gastrita, ulcer, psoriasis, herpes etc
Cel mai simplu şi eficient produs complementar împotriva Gripei şi Virozelor respiratorii. Vechii egipteni, romani şi greci au ştiut de puterea tămăduitoare a argintului. De aceea cei care şi-au permis să mănânce din farfuri şi cu tacâmuri din argint au fost feriţi de boli şi de infecţii, din cauza cărora mureau oameni simpli.

Până in 1934, când a fost descoperită penicilina, argintul a fost foarte scump, fiind singurul medicament folosit împotriva multor boli ale vremii. În ceea ce priveşte utilizarea acestei substanţe nu au fost semnalate efecte secundare negative asupra sănătăţii omului, în afara de o pigmentare albastrie a pieli a celor care consumau aceste substante în cantitaţi foarte mari în starea ei minerală. Această pigmentare a pielii este de fapt un efect cosmetic inofensiv datorită căreia clasa aristocrată din Europa a obţinut epitetul de „sânge albastru”.

Prin descoperirea penicilinei, argintul a fost uitat, iar antibioticele sintetice au urcat pe primul loc, în ciuda efectelor secundare dăunătoare şi a faptului că organismele patogene dobândesc o imunitate la acestea.

Ştiinţa modernă a demonstrat ca argintul este unul din cele mai puternice antibiotice naturale care au efect împotriva a peste 650 de organisme patogene – germeni, viruşi si fungi. Argintul este de asemenea şi cel mai puternic dezinfectant folosit în prepararea apei potabile chiar şi în navetele spaţiale. Rolul argintului în organismul uman poate fi descris ca un „sistem imunitar secundar”. Consumul zilnic al unei anumite cantitaţi in scop preventiv va face ca organismul uman sa fie protejat impotriva bolilor, va fi întinerit si plin de energie. Strămoşii noştri obţineau o oarecare doză de argint prin hrană. Tehnologiile moderne aplicatate în agricultură, cum ar fi spre exemplu ingrăşămintele chimice, au distrus 85% din rezervele de argint ale solului, astfel incât el nu mai exista în hrana pe care o consumăm.

Ştiinţa a demonstrat că modalitatea de obţinere a argintului sub forma de coloid este modul cel mai aceptabil si cel mai eficace. Coloizii sunt particule foarte mici având dimensiunea de 0,001 microni care plutesc în apa de concentraţie 5 PPM(5 particule de argint la 1 milion particule apă). Sub această formă, care se obţine prin aplicarea unor tehnologii de ultima oră, argintul este total inofensiv pentru organismul uman, care il va elimina in 24 de ore, fiind remediul cel mai eficient in distrugerea microorganismelor dăunatoăre, incluzând si viruşii.

S-a constatat, ca urmare a studiilor efectuate de doctorul Jerry Smith din SUA ca deficitul de argint duce la scaderea imunitatii si este unul din principali factori de crestere a afectiunilor maligne (canceroase) din ultimele decenii. Argintul coloidal se absoarbe in sange foarte repede, chiar inainte de a ajunge in stomac, neafectand flora bacteriana fiziologica din organism.
Cercetatorii au stabilit ca 0,088 mg de argint reprezinta cantitatea medie zilnica necesara organismului uman
Inca din 1983 Ministerul Sanatatii SUA a recunoscut si a aprobat argintul coloidal ca fiind un medicament nedaunator care poate fi eliberat fara reteta.
Iata cateva din studiile facute in laboratoarele Universitatii din Saint Louis SUA:
1. Stafilococus aureus (cauzator al unor boli cum ar fi: meningita,osteomielita etc )- a fost distrus cu o concentratie de 5 ppm
2. Shighela Bojdi (cauzator al dizenteriei) - a fost distrus cu o concentratie de 2,5 ppm
3. Salmonela - a fost distrusa cu 5ppm
4. Echerichia coli - distrusa cu o concentratie de 2,5 ppm
5. Pseudomonas aerighinoza - distrus cu o concentratie de 5 ppm
6. Streptococul pneumoniae - distrus cu o concentratie de 5 ppm
7. Streptococul mutans (cauzator principal al cariilor dentare) - a fost distrus cu o concentratie de 5 ppm

Ca urmare a acestor studii s-a pus întrebarea dacă celulele canceroase ar putea fi distruse în organism dacă asupra lor acţionează argintul coloidal? Doctorul Jerry Smith, ca urmare a cercetărilor sale afirma :"Când argintul coloidal a fost prezent în afecţiunea canceroasă celulele bolnave sau dediferenţiat şi anumite afecţiuni sau însănătoşit.

Întrebările sunt multe iar răspunsurile puţine. Totuşi, din ce în ce mai mulţi medici şi oameni de ştiinţă din lume îşi alocă o mare parte din timp cercetând puterea tămâduitoare a argintului coloidal.
va continua