You've gotta.....

You've gotta dance like there's nobody watching/ Love like you'll never be hurt/ Sing like there's nobody listening/ And live like it's heaven on earth.
William W. Purkey

vineri, noiembrie 14

Instantaneu de vreme frumoasa




S-a deschis cantina/sezon toamna -iarna 2008

Masa rotunda a istoriei...
Clanuri de vrabii.....

Galagioase si destul de impertinente as putea spune. Vin la cantina, pe gard, cam de 4 ori pe zi. Cind se depaseste numarul optim de pasaret alocat spatiului, inepe scandalul. Mare! Vrabiile sunt rautacioase si violente. Asa mici, cum le vedeti, de vi-e mila de ele, sunt tare razboinice. Iar cind vine vorba si de mincare, e supravietuirea speciilor in direct.

Alaturi, un pitigoi. Avem o familie in dotare, dar inca nu m-am dumirit care este el si care ea.... Mai vedem, mai studiem... Vin rapid, fura o saminta de floare (-a soarelui) si se catara in corcodus. Apoi se pun pe spart. La final, pe jos in curte, este ca la stadion, dupa meci....
Vine iarna si au nevoie de ajutor. Le trebuie un bulgare de seu cu seminte sau o fisie de slanina uitat pe undeva prin copac. Ca sa supravietuiasca.
Va tin la curent cu identificarea membrilor familiei, si poate reusesc sa le fac fotografii nu prin geam! Asta va insemna stat afara si bine imbracat...
...pentru C, omul meu care iubeste animalele...