You've gotta.....

You've gotta dance like there's nobody watching/ Love like you'll never be hurt/ Sing like there's nobody listening/ And live like it's heaven on earth.
William W. Purkey

miercuri, noiembrie 26

Inelul Bulgari, caritate in beneficiul copiilor

Material preluat de aici
Inelul Bulgari, caritate in beneficiul copiilor de Noemi Revnic pentru Tabu 24 Noiembrie 2008

Reprezentantii Bulgari au anuntat Campania "Rewrite the Future" pentru organizatia internationala Save the Children (Salvati copiii). Este vorba despre un proiect de colectare de fonduri in vederea educarii a 8 milioane de copii care traiesc in zone de conflict. Bulgari isi propune sa adune 10 milioane de euro pana la finalul lui 2009, donand deja un milion pentru demararea campaniei.
A fost creat special un inel din argint cu logoul Save the children gravat in interior, care va fi pus in vanzare la 1 februarie si pana in 31 decembrie 2009. Inelele se vor gasi in magazinele Bulgari din intreaga lume si fiecare va costa 290 de USD, din care 60 sunt donati pentru campanie.
...Eu sunt fan inele Bulgari- nu ca as avea nenumarate..., dar imi plac! Asa ca, parca as cumpara unul... depinde insa la cit se va comercializa in Romania...

Alimentatie pentru viata/Nutritia privita ca o activitate yoga

de Omraam Aivanhov

Câti oameni dezechilibrati, din cauza unei vieti trepidante, cauta mijloace pentru a se reechilibra! Ei practica yoga, zen, meditatia transcendentala sau încearca sa învete sa se relaxeze. Toate acestea sunt foarte bune, dar eu consider ca exista un exercitiu mult mai simplu si mai eficient: sa învatam sa mâncam. Va mira? De ce? În loc sa mâncam oricum, în zgomot, cu nervi, cu graba chiar - si apoi sa mergeti sa faceti yoga! - nu este mai bine sa întelegeti ca în fiecare zi, de 2 - 3 ori pe zi, aveti ocazia sa faceti un exercitiu de destindere, de concentrare, de armonizare a tuturor celulelor?
În clipa când va asezati la masa, începeti prin a alunga din mintea voastra tot ce va poate împiedica sa mâncati în pace si armonie. Si, daca nu reusiti imediat, asteptati, pentru a începe sa mâncati în momentul când ati reusit sa va calmati. Daca mâncati într-o stare de agitatie, de nervi sau de nemultumire, introduceti în voi o agitatie, vibratii dezordonate, care se vor transmite în tot ceea ce veti face ulterior. Chiar daca va veti stradui sa creati o aparenta de calm, de stapânire de sine, va emana totusi din voi o anumita agitatie, o tensiune si veti comite erori, va veti izbi de oameni sau de obiecte, veti rosti cuvinte nepotrivite prin care veti risca sa pierdeti prieteni sau sa vi se închida porti. În timp ce daca mâncati într-o stare de armonie, veti rezolva mai bine problemele ce vi se vor prezenta ulterior si, chiar daca în cursul zilei veti fi obligat sa alergati în dreapta si în stânga, veti simti în voi o liniste pe care activitatea voastra nu o va putea tulbura. Începând cu începutul, cu lucrurile marunte, vom putea ajunge foarte departe.
Sa nu credeti ca oboseala provine întotdeauna din prea multa activitate. Nu: ea survine , deseori, ca urmare a unei risipe de forte. Si, iata, atunci când înghitim mâncarea fara sa o mestecam suficient si fara sa o impregnam suficient cu gândurile si sentimentele noastre, ea devine mai greu digerabila, iar organismul nu va putea beneficia din plin, datorita efortului pentru asimilarea ei. Atunci când mâncati fara sa constientizati importanta acestui act, chiar daca organismul se întareste prin hrana, el nu primeste din ea decât partea grosiera, materiala, si care nu este comparabila cu energiile de care ati putea beneficia daca ati sti cum sa mâncati în liniste si sa va concentrati asupra hranei, pentru a prelua elementele eterice si subtile. Deci, în timp ce mâncati, concentrati-va asupra hranei si proiectati asupra ei toata iubirea voastra; în acel moment se produce separarea între materie si energie: materia se dezagrega, în timp ce energia patrunde în voi, putând dispune astfel de ea.
În alimentatie, importante nu sunt alimentele propriu-zise, ci energiile pe care aceste alimente le contin prin chintesenta din ele, caci în aceasta chintesenta este viata. Partea materiala a alimentului constituie doar suportul, iar chintesenta, atât de subtila, atât de pura, nu trebuie sa alimenteze doar planurile inferioare, corpul fizic, corpul astral, corpul mental; ea trebuie sa alimenteze, de asemenea, sufletul si Spiritul....
(va urma)

PS: pozele sunt facute de mine la o filmare, cu Lucca Perazolli si Iviano- food stylist

Despre energiile necreate...sau lucrarile lui Dumnezeu/4

Cum lucreaza Dumnezeu prin energiile Sale crestini si in cei care nu sunt crestini ?
de Parintele Cleopa

La crestinii cei botezati in numele Prea Sfintei Treimi, lucreaza prin darul cel felurit al Duhului Sfant (I Corinteni 12, 4-6), iar la popoarele pagane lucreaza prin pronia, prin mila si nemarginita Sa putere si intelegere (Romani 9, 15-16), caci Dumneznu nu este numai al crestinilor, ci al tuturor popoarelor (Psalm 116,1-2)