You've gotta.....

You've gotta dance like there's nobody watching/ Love like you'll never be hurt/ Sing like there's nobody listening/ And live like it's heaven on earth.
William W. Purkey

marți, noiembrie 25

De la Zelea Codreanu la colegiile electorale...

Ce vor face in ziua de alegeri?

a) In ziua de alegeri toti sefii de cuiburi dintr-un sat impreuna cu toti oamenii lor, tineri si batrini, se aduna la un loc si pleaca in bloc spre sectia de votare cu drapelul si cu semnul facut din scindura si vopsit in negru.

b) Ei vor cauta sa-si aiba mai de dinainte o tactica de lupta bine fixata,in asa fel incit oricne ar voi sa ii impiedice de la vot, sa fie respins si fortat de a se linisti.

c) In caz ca nu vor fi suficient de numerosi, in acea comuna se vor strecura izolati printre ceilalti oameni pina la sectia de votare. Iar daca vor observa ca prigoana este grozava, atinci isi vor pune cu toii semnul guvernului in piept si vor spune ca au trecut cu guvernul, se vor duce la vot, iar in ghereta, - unde numai Dumnezeu ii vede, - vor vota cu Legiunea.

In timpul acestei lupte, sefii de cuiburi vor fi in cea mai deplina armonie si disciplina posibila, ascultind ordinele fie de la centru, fie de la judet, fie de la garnizoana legionara sau de la cuiburile superioare. Inainte de plecarea la vot, in ultima sedinta a cuibului, toti sefii de cuiburi impreuna cu legionarii, vor face rugaciuni ca inainte de orice batalie.


Din Carticica Sefului de cuib/ Corneliu Zelea Codreanu

PS: este ceva schimbat in strategia de lupta? Verde sau rosu? Sau portocaliu sau galben? Nu cred! Izbinda in politica cere aceleasi sacrificii fundamentale precum si aceleasi tehnici. So, ce votezi cind nu ai de ales?