You've gotta.....

You've gotta dance like there's nobody watching/ Love like you'll never be hurt/ Sing like there's nobody listening/ And live like it's heaven on earth.
William W. Purkey

duminică, mai 8

In The Amazon, Scientists Seek A Cure For Autoimmune Disease

Nici nu stiu cum sa o iau: e de bine ca big pharma si universitati si centre medicale isi fumeaza tigarile impreuna cu samanii si cauta sa standardizeze leacurile Amazonului, in centre medicale locale, sau e de rau pentru ca nimeni, niciodata, nu va accepta incantatii, fum de ierburi, 3 ceaiuri si 5 boscheti care in 2 luni vindeca boala Chrone sau poliartita reumatoida si pentru ca lucrul asta sa nu se intample va trebui sa omoram popoarele bastinase si sa defrisam padurea virgina amazoniana...
Nici nu stiu....

Article: http://www.huffingtonpost.com/entry/shaman-medicine-autoimmune-disease_us_55f8737be4b0d6492d633c23

25 Reasons To Go & Pick Dandelions Right Now-Sau cum sa te indragostesti de papadie!Minunatii galbene pe care le-am redecoperit de curand!! Tot ce iti trebuie este o sursa de plante curate, din zone nepoluate si ai un veritabil panaceu!

http://www.naturallivingideas.com/things-to-do-with-dandelions/


PlatFERMAO initiativa de laudat, care sper sa adune alaturi o comunitate mai sanatoasa la trup si la minte, fara derapaje emotionale si cheguevarisme de doi lei, cum vad ca se poarta intre cei retrasi in "salbaticia" naturii. Cautam din ce in ce mai mult sa mancam mai bine, mai curat, mai sanatos. Presupunem ca acesti producatori sunt corecti si nu criminali care din dorinta de avere si mai bine, otravesc - pe bani multi- credulii cumparatori.

site-ul Platferma

Ma bucura initiativa si cumpar deja de pe la unii si altii si senzatia este de "bine".

Pe oameni ii gasiti si aici, si zic sa ii popularizam si sa le dam increderea noastra.
https://www.facebook.com/PlatFerma/