You've gotta.....

You've gotta dance like there's nobody watching/ Love like you'll never be hurt/ Sing like there's nobody listening/ And live like it's heaven on earth.
William W. Purkey

joi, noiembrie 6

BUDDHA: all things change. nothing is permanent/ THE GIANT BUDDHAS

Cautati si vedeti The giant buddhas, un film documentar de Christian Frei facut in 2005. Multiplu laureat si premiat!


Are si site si gasiti toate informatiile pe care le vreti. Numai sa nu va porneasca plinsul cind o sa fie aruncat in aer mutele ala...

Iar aici puteti gasi trailerul.


Un film despre ura si decaderea fiintei umane, despre cit de simplu am gasit un cuvint ca sa definim pervertirea si insuficienta spirituala umana: "terorism"...

"Touch the Sky With Glory" si "Probably the best beer in the world"


Nabha Sparsham Deeptam

"Touching the Sky With Glory", este motto ul Indian Air Force. Nu ma intereseaza armata indiana- ar fi ceva de discutat tinind cont de bomba atomica, da'...ma rog...- ci faptul ca are cel mai frumos slogan din cite am auzit. Si vazut. In Himalaya, la 4.000m, pe versantii muntilor din jurul Leh, in tinutul Jammu Kashmir, strajuia acest imbold, facut din pietre de riu vopsite cu var.
Cules din Bhagvad Gita, este discursul oferit de Krishna lui Arjuna si din 1932 este emblema a fortelor aeriene indiene.

Si despre Carlsberg.... probabil cel mai bun slogan ever. Pentru cunoscatori... nu beau alcool, so, nu e subiectiva alegerea. Dar consider ca aceste 2 comunicari au statut de adevaruri.
Enjoy!


sau
h
ttp://www.youtube.com/watch?v=KdMILjbVKTo

umor budist 1


The Paratrooper

A paratrooper was scared to jump. His instructor told him, "If anything goes wrong, say, `Buddha oh Buddha' and you will be saved."
The paratrooper got so scared that he forgot to pull his rip cord. So he said, "Buddha oh Buddha," and a hand came out and saved him.
He said, "Thank God," and he was dropped.
(Contributed by David Mather)Driving in India

A monk was driving in India when suddenly a dog crosses the road. The car hit and killed the dog. The monk looked around and seeing a temple, went to knock on the door. A monk opened the door. The first monk said: "I'm terribly sorry, but my karma ran over your dogma."

(Contributed by Nebuchadnezzar)

Tribut

O reparatie morala in aceasta dimineata! Sunt datoare - si imi face placere aceasta stare- cu o plecaciune si recunostinta Dianei, care intr-un momet de maxima revelatie a facut din mine un brand. Astfel, s-a nascut The Venat Show, cu the- sa nu uitati, va rog! Desigur, un show este o emisiune complexa, unde se intimpla lucruri si neintimplate...numai ca eu sunt mai mult in zona exploziilor de artificii ... a ideilor rasucite, a reactiilor imprevizibile precum si a unui stil de umor mai taoist, o fiinta complexa, cum zice blogul!

Dar, intreb: cite titluri de emisiuni de televiziune bune (dar BUNE) ati auzit? Si nu sa sune bine, ci sa respecte conceptul, sa anunte continutul, sa surprinda stilul, sa fie tandem cu prezentatorul si sa aduca audienta? Sunt putine iar notorietatea lor sa masoara in faptul ca dupa ce trece sezonul - si emisiunea implicit, uiti imediat cine ce emisiune facea, cum se numea... raminindu-ti in minte doar ceva despre moderator si niste subiecte - daca te interesa.


So, let's show@The Venat Show!!

PS: poza de sus poate fi Diana, cu putina imaginatie, desigur!