You've gotta.....

You've gotta dance like there's nobody watching/ Love like you'll never be hurt/ Sing like there's nobody listening/ And live like it's heaven on earth.
William W. Purkey

duminică, noiembrie 30

Nu buletinul te face om...


"În cursul existenţei prin organismul uman curg diferite tipuri de energii. Fiecare tip de energie are propriul mod de acţiune. Fiecare energie se manifestă la timpul ei. Forţa motrice şi musculară se manifestă la patru luni şi jumătate de la momentul concepţiei; aceasta are legătură cu apariţia funcţiei pulmonare şi respiratorii. La 10 luni şi jumătate se dezvoltă complet metabolismul şi ţesuturile conjunctive. Când copilul are vârsta cuprinsă între 2 şi 3 ani sistemul celebro-spinal este complet format.
Personalitatea umană se formează în primii 7 ani de viaţă şi la 14 ani apare energia personală care curge prin sistemul nervos simpatic, iar la vârsta de 35 de ani sexul apare în forma sa transcendentă de emoţie creativă. Aceasta este vârsta la care noi puteam realiza ceea ce este Sufletul. Omul obişnuit nu are suflet, sau, mai degrabă, încă nu este un om, încă nu are un suflet....
Cartea Mortilor
de Samael Aun Weor

Niciun comentariu: