You've gotta.....

You've gotta dance like there's nobody watching/ Love like you'll never be hurt/ Sing like there's nobody listening/ And live like it's heaven on earth.
William W. Purkey

joi, decembrie 4

5 Viscere

Am sa spun de cite ori va fi cazul, pina la enervare: corpul uman este facut ca sa ne sustina evolutia spirituala, nu ca sa bagam mincare si bautura in el, stres si poluare. Starea de sanatate a unui corp este o notiune prost inteleasa: sanatatea este echilibrul organelor si energiilor din corp, astfel ca trebuie sa ne intereseze fiecare rasuflare a organelor noastre. Daca ne-am uita in oglinda mai putin pentru cum stau fusta zara si pantofii mango ci am privi cu mare atentie corpul, cred ca am fi vindecati cu 50%! Restul...sa se mai ocupe si altii!!

...Inima este in acord cu pulsul. Aspectul unei perosane ne arata cind inimna este intr-o stare buna. Inima guverneaza asupra rinichilor.
Plaminii sunt conectati cu pielea. Conditia parului coprului ne arata cind plaminii sunt intr-o stare excelenta. Plaminii guverneaza asupra inimii.
Ficatul este conectat cu muschiii. Conditia degetului si unghiilor de la picioare ne arata cind ficatul esta intr-o stare buna si infloritoare. Ficatul guverneaza asupra plaminilor.
Splina este conectata cu carnea. Culoarea si aspectul buzleor ne arata cind stomacul este intr-o conditie splendida si infloritoare.
Rinichii sunt conectati cu oasele. Aspectul parului capului ne arata cind rinichii sunt sanatosi. Rinichii guverneaza asupra splinei.
Astfel, daca este folosita prea multa sare in hrana, pulsul se intensifica, lacrimile isi vor face aparitia si aspectul se va schimba.
Daca se va folosi prea mult amar in hrana, piele va deveni ofilita si parul corpului va cadea.
Daca se va folosi in hrana prea mult picantul, muschii vor deveni cu noduri si degetele si unghiile de la picioare se vor deteriora.
Daca se vor volosi prea mult acrul-acid, carnea se va intari si zbirci si buzele vor deveni slabite.
Daca exista prea mult dulce in hrana, oasele vor fi dureroase si parul de pe cap va cadea. ...

Tratatul de medicina interna al Imparatului Galben
Tratat despre cele cinci viscere in relatia cu partea lor in perfectionarea vietii.

Un comentariu:

Satya spunea...

dupa abuzurile facute ne dam seama ca omul este lipsit de vointa