You've gotta.....

You've gotta dance like there's nobody watching/ Love like you'll never be hurt/ Sing like there's nobody listening/ And live like it's heaven on earth.
William W. Purkey

miercuri, decembrie 31

Ruga pentru revelion

Un "la multi ani" spus simultan de milioane de oameni,
cu bucurie,
explozie de energie si
dorinta,
stare de extaz si
multa pasiune,
dorinta de a mai trai un an,
de a infringe moartea si boala,
de a realiza...
speranta si un crez ascuns ca iti va fi mai bine...
tie, in defavoarea celuilalt,
ruga profunda,
catre Iisus, Buddha, Allah sau zei...

Revelionul poate fi ceva din toate cele insirate.
Mai important, si ceva ce se uita: trecerea dintre ani este un hiatus, un salt, un "hic" pe care il petrecem la fiecare revelion, milioane de fiinte adunate pe diverse meridiane si comasate in natiuni cu capitale si steaguri si politici.

...si trecerea dintre noapte si zi este un salt, si aniversarea ta este un salt, si solstitiile si echinoxurile sunt salturi. Si apusul Soarelui si rasaritul Lunii...toate sunt treceri. Importanta pe care le-o dam este mai mica, desi ar trebui sa fie invers.


...daca am multumi lui Dumnezeu pentru ce avem la fiecare rasarit de soare, timp de 365 de zile, cu pasiunea cu care uram "multi ani" la 12 noaptea de revelion, intr-o singura zi, am deveni fiinte luminate si Pamintul privit din cosmos ar fi un glob urias de lumina!

...atunci cind lumea se schimba si energiile sunt potentate. Atunci cind "multi aniul" a milioane de oamnei devine o forta uriasa, ca o incantatie planetara, din care Pamintul isi va lua seva pentru urmatorul ciclu. Ca sa il duca la capat si sa ne hraneasca pe noi, fiinte lase si egoise, care intii cerem si apoi multumim, fara sa avem macar o data un tremur de constiinta superioara...

...noi, oamenii care petrecem de revelion: sa multumim, in loc sa cerem in aceasta noapte la ora 12, si lumea va fi alta!

Gratie, tie, 2009!

Niciun comentariu: