You've gotta.....

You've gotta dance like there's nobody watching/ Love like you'll never be hurt/ Sing like there's nobody listening/ And live like it's heaven on earth.
William W. Purkey

luni, noiembrie 17

Vorbirea de seara cu Dumnezeu

Azi ma intreb: de ce avem nevoie de internet ca sa comunicam cu noi? Cit de mult ne-am pierdut simturile astfel ca nu mai stim sa ne intrebam si sa ne si raspundem.
Sustinem singuratatea prin orice mijloc si asta ne face sa ne ducem si mai tare departe de Dumnezeire. Daca nu esti capabil sa vorbesti cu sinele-ti simplu si curat, intr-o rugaciune profunda si sincera, poti sa iti faci cite fatele vrei, ca tot nu vei reusi sa te auzi! Nope! Asa ca, sa numaram: cite bloguri sunt? - cele care bintuie numai aberatiuni si ginduri interioare- ca acesta, de altfel?, nu cele cu tematica anuntata....
So, stam cam prost!
Mai vedem si maine. Acum, eu plec la vorbirea mea de seara cu Dumnezeu. Voi? Cite caractere mai aveti de bagat pe bloguri??

Un comentariu:

Anonim spunea...

nu cred ca avem nevoie de internet ca sa comunicam cu noi, poate doar cu ceilalti - blogul este o supapa, jurnalul de pe vremuri in varianta exhibitionista. de fapt, in vremurile astea cand limbajul de zi cu zi a devenit tot mai arid, secatuit de vlaga, suculenta si intelesuri, comunicarea mediata pare o solutie de regasire/resuscitare/reafirmare a ta si a celorlalti. uite, de pilda, vazandu-l pe serban huidu la cronica carcotasilor n-as fi banuit niciodata ca (re)citeste "batranul si marea" - www.serbanhuidu.ro