You've gotta.....

You've gotta dance like there's nobody watching/ Love like you'll never be hurt/ Sing like there's nobody listening/ And live like it's heaven on earth.
William W. Purkey

duminică, ianuarie 18

Conjugarea lui "a sti".

A sti! A cunoaste!
Ptiuuu! Mare tarasanie!
"Stiu asta', "stiu sa fac asta", "stiu despre asta" , "cunosc" etc. Nu stii nimic, de fapt.

A stii in seamna a cunoaste, a deveni una cu subiectul din fata ta, a asuma starea de peste mirajul vizual, a patrunde si a vibra la fel.
Cunoasterea este un proces de multe ori neprietenos si anevoios, dar odata ajuns acolo, in miezul lucrului, vei putea spune "cunosc", "stiu" si adevarurile lumii iti vor fi revelate si drumurile iti vor fi fost deja deschise.
Iar cind un iluminat spune in fata ta "Stiu", sigur ti se plimba un fior de gheata pe spinare si ai senzatia ca timpul incremeneste si cerurile de deschid pentru a face loc Cunoasterii ce trebuie sa vina asupra ta si ai straniul sentiment ca in fata ta se afla adevarul absolut al lumii.

Cit despre mine...da, eu "stiu" timpul. Cind ajungi sa il cunosti ca mine, tineretea fara batrinete si viata fara de moarte nu mai sunt basme iar draperia se trage si Kali isi etaleaza dansul devotional peste Creator.

So, nu mai alergati ca hamsterii in tubul cu culori. Abiat cind va veti opri, veti vedea drumul pe care trebuie sa mergeti si veti "sti".

Gratie pina atunci!

Niciun comentariu: