You've gotta.....

You've gotta dance like there's nobody watching/ Love like you'll never be hurt/ Sing like there's nobody listening/ And live like it's heaven on earth.
William W. Purkey

joi, noiembrie 20

Atac la Regina!

Menajeria se completeaza!! Pe gard, acelasi gard pe unde salasluiesc vesele vrabiile mele si pitigoii- 2 la numar, care sunt Regele si Regina!!!- azi au aparut 2 motani! Unul este un veteran al cartierului, se zice ca a supravietuit otravurilor puse de vecini ca Rasputin si este cel alb cu negru si pata pe bot. O pramatie simpatica, slab si batut in timpul verii cu un mieunat razboinic si plin de tupeu si marcari de teritorii.... si imbracat frumos in cojoc pe timp de iarna - doar il hranesc, deci are de unde! Si dormea la noi la demisol, pina sotul meu s-a infuriat si i-a oprit accesul (marca teritoriul...)

Despre celalat, nu stiu nimic. Azi l-am vazut pentru prima oara si este o minunatie de cotoi, cu un nasuc conturat si ochi gratiosi!

Despre ceafa lata si balana pufoasa, nu mai zic. Cred ca s-au intilnit pe gard si au impartit putin teritoriile, comentind fiecare cam care i-ar fi atuu-rile... Priviti si voi discutie intre motani, desfasurata printre rufele mele albe....

Si un bonus:

6 comentarii:

Anonim spunea...

nu ai succes cu motanii, nu ti i-a comentat nimeni!

sigma spunea...

nu ai succes cu motanii, nu ti i-a comentat nimeni!

sigma spunea...

daca il puneai pe doody, sa vezi cate diane apareau

venat show spunea...

Il postez si pe doody, dar trebuie sa ii fac o poveste mai gratioasa!La cit de obez este, nu incape in formatul blogului!!!! Trebuie saii fac o suita de poze noi!

sigma spunea...

mai tii minte pe motanul alb?

Just a girl spunea...

ce frumos!!!! sper ca regele si regina sa reziste atacului fioros:)